CEEAAM - Private Banking

Private Banking

Private Banking

Private Banking szolgáltatásunkat magánszemély ügyfeleink figyelmébe ajánljuk. Ügyfeleink pénzügyeinek teljes körét egy személyes tanácsadó intézi, aki közvetlen telefonszámon, faxon, vagy e-mailen bármikor rendelkezésre áll. Munkatársunk igény szerint folyamatosan tájékoztatja portfóliója állásáról, a pénz- és tőkepiaci körülményekről, valamint befektetési lehetőségekről és azok kockázatairól.

Magyarországon pár kivétellel jellemzően kereskedelmi bankok nyújtják a fenti szolgáltatást, sajnos a bankok érdeke (pl. betét lekötés, azaz olcsó forrásszerzés) nem mindig egyezik meg az ügyfeleik érdekével. A CEEAAM Zrt. mint független pénzügyi szervezet minden esetben az ügyfelei érdekét tartja szem előtt, így a befektetési termék kiválasztásakor az adott kockázat mellett várható maximális hozam a legfontosabb döntési szempont.

A private banking szolgáltatás egy komplex termékcsomag, mely több szolgáltatást foglal magában, mint pénzügyi tervezés, portfólió kezelés, értékpapír kereskedelem, adózással kapcsolatos tanácsadás.

Pénzügyi tervezés

A private banker ügyfelével folytatott beszélgetés során felméri az ügyfél személyes életcéljait és egy több éves pénzügyi tervet készít, mely tartalmazza az ügyfél aktuális vagyonelemzését, a befektetéseiből illetve egyéb forrásból származó várható jövedelmet, valamint feltérképezi a kalkulálható kiadásokat (pl. ingatlanvásárlás). A CEEAAM Zrt munkatársai segítenek a pénzügyi jövő megtervezésében és annak sikeres megvalósításában.

Amit kínálunk:

  • • A CEEAAM Zrt ügyfelei számára gondosan összeválogatja kül- és belföldi partnerei legjobbnak tartott termékeit. A partnereinket és azok pénzügyi megoldásait folyamatosan ellenőrizzük és értékeljük.
  • • Ügyfeleink részére elemzéseket biztosítunk. (Makro-, ágazati-, cégelemzések stb.)
  • • A kapcsolattartás módját az ügyfeleink igényeihez igazítjuk. A private banker rendelkezésre áll telefonon, elektronikus csatornán illetve személyesen a CEEAAM Zrt. irodájában illetve az ügyfél által preferált helyen.
  • • Személyes kapcsolat és tökéletes diszkréció.

Portfólió kezelés

A CEEAAM Zrt. magas színvonalú egyéni vagyonkezelést nyújt private banking ügyfeleinek. A társaság feladata a rábízott vagyon értékének a megóvása, valamint a befektetési politika keretén belül az elérhető legmagasabb hozam biztosítása. Ügyfeleink választhatnak diszkrecionális illetve nem diszkrecionális portfóliókezelés között. Az előbbi esetén általában a portfóliókezelőnk tanácsa alapján, minden esetben az ügyfelünk ad egyedi befektetésre megbízást, enélkül a portfólió-kezelő nem köthet konkrét befektetési ügyletet. Az utóbbi opciónál ügyfeleink nem vesznek részt aktívan a befektetési döntések meghozatalában és társaságunkra bízzák vagyonuk kezelését.

Értékpapír kereskedelem

A CEEAAM Zrt a világ összes jelentősebb tőzsdéjén kedvező kondíciók mellett hajt végre ügyfélmegbízásokat. Legyen szó részvényekről, ETF-ekről, certifikátokról, cégünk gyors és precíz végrehajtást biztosít ügyfelei számára.

Kínálatunkban megtalálhatóak a hazai és külföldi állam- illetve vállalati kötvények egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk a régió államai és vállalati szektora Euróban és Dollárban kibocsátott hitelviszonyt megtestesítő értékpapírjai bizományosi kereskedelmére.

Adózással kapcsolatos tanácsadás

Annak érdekében, hogy ügyfeleink befektetéseiket adóhatékonyan valósítsák meg, a befektetési szolgáltatásaink keretében szakembereik professzionális tanácsokat nyújtanak. A CEEAAM Zrt jogi iroda illetve adótanácsadó partnerei segítségével biztosít szakszerű választ ügyfelei kérdéseire.